Sign In

Search

8 reviews 60
Hours 07:00 - 21:00Open Now

About Woodpecker coffee melawai

It All Started In 2014 When The Term 'Artisan Coffee Shop' Was Still Un-Familiar To Most People In Jakarta, And The Coffee Industry Was Dominated By Chain Stores Serving 'Fast Food' Coffee. Based On Their Love Of Drinking Quality Coffee And Experiencing The Coffee Scene In Sydney, Australia, Atelier Kreasi Created Woodpecker Coffee, A Comfortable And Neighbourly Space Serving Quality Coffee Produced By Local Coffee Farmers. Dubbed “Instagram-Genic” Coffee Shop That Serves Top-Notch Coffee, Woodpecker Became The Benchmark For Creative People And Coffee Lovers To Look For Inspiration And A Hub To Connect With Their Peers While Sipping A Cup Of Flat White.
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Take Away
  • Free Wifi
  • Halal
  • Smoking Area
kafe mini yang minumannya enak terjangkau dan sangat nyaman buat nongkrong
Best little coffee shop.Tempat yg asik buat santai, baik sama temen maupun pacar. Rasa kopi enak, harga masih kejangkau kok, snack-nya ga ngebosenin rasanya!!
7 Likes
Small cozy place.Kalau kamu ingin bersantai sambil menikmati kopi yang enak, tempat cozy yg kecil ini bisa jadi pilihan. Apalagi kalau kamu lebih suka tempat yg tenang. Coba deh Picolo latte atau espresso. Mantap!
3 Likes
kind of waffle you should get.original with berries, maple syrup n ice cream! and oreo waffle with nutella, choco chip n ice cream.
Piccolo nya enak .
Love the tasted.Waffle is good, hot milk Toblerone are good too
Good place.Penasaran sama coffeeshop ini berhubung ga jauh sm tempat tinggal gue , dtglah kesini krn gue penggemar kopi pake bgt ! First impression gue pertama kali kesini . Sempet kaget sih soalnya tempatnya yg kecil trs nyempil dan ga ada tanda2nya pulak , pas gue dtg rada rame soalnya weekend , gue pesen picolo yg ktnya best sellernya dgn waffle oreo , sejauh ini untuk harga dan rasa worth it , cuma pelayanannya agak lama yah hanpir setengah jam baru dtg pesenan gue , dan untuk tempatnya bnr2 mungil dan... Read more
Great coffee.Cute little place with very very smooth coffee.
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/05/05/15875693_179805282499252_1601266676710506496_n__1_-640x428-t.jpg
5 Hidden Gem Coffee Shop yang Bikin Nggak Pengen Pulang
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/04/07/gordi.png-640x426-t.jpg
7 Tempat Ngopi Yang Bisa Bikin Kamu Hits di Media Sosial
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/01/23/dailypress_coffee_23_1_2017_10_53_49_277_1485143655415-640x736-t.jpg
10 Gerai Kopi Murah Meriah di Jakarta
Featured in guides
See all guides

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall