Qraved
Makan Enak! Ingat Qraved
Download
No. 1 Food App for Indonesia

Photos

Ruko Mall of Indonesia, Kelapa Gading Square, Blok A No. 5 - 6, Jl. Boulevard Barat Raya Show Map >
021 29364049
Opening Hours
Mon - Sun 11:30 - 22:00 , undefined
Description
Ssikkek is a restaurant that provides an authentic Korean BBQ buffet with multiple choices of fresh meat, such as chicken, beef, seafood, and pork.
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Parking Area
Free Wifi
Serves Alcohol

Reviews of Ssikkek Korean BBQ

Load placeholder

Wendy Djohan
0 photos1 reviewsFeb 1, 2017
High quality beef for buffet category
Located outside of Mall Of Indonesia building, but within its parking area, this Korean BBQ Buffet quite surprise me with its food quality (compared to others within same price category). The Pros: - Beef quality is good, well marinated - Pork available - Service is average, responsive enough - No maximum dining time - Cheap for its category (150k incl drinks) The Cons: - Food variety is very limited - Quantity served is also very limited (I think due to not too busy time) - They only served 1 kind of fruit and pudding for lunch (but they served more dessert for dinner as told by the waiter) Ambience, music is just ok. Who will care for it for "All you can eat", right?
@jktfoodbang
in InstagramJan 13, 2018
(Swipe Left) Dare or no dare?! They challenge you!Let's go to @ssikkek_id and join their challenge now. Just contact with their staff. . Kamu harus habiskan menu ini dalam waktu 20 menit!! Are you ready for join their challenge??! πŸ”₯πŸ”₯ Let's join SSIKKEK SPICY CHALLENGE! . How to join : . Step 1. Let their staff know you want to join the Ssikkek Spicy Challenge . Step 2. Snap a photo before you start or after you finish meal . Step 3. Upload photo to your instagram and tag us @ssikkek_id & add hashtag #ssikkekspicychallenge . Step 4. If you finish the meal before 20 minutes without drinking, you're entitled for 50% OFF (food only) . Step 5. Monthly winner with best time for each outlet will receive IDR 300.000 Ssikkek Voucher for the next visit. . Step 6. Grand prize will be drawn from ALL participant and will receive a Samsung Galaxy S8. #jktfoodbang
Jessica Jessica
35 photos23 reviewsJan 2, 2017
Worth it!πŸ˜†πŸ˜†
Bagi saya pengalaman makan di SSIKKEK MOI menjadi salah satu pengalaman yang menyenangkan..!!πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜ dengan harga ~190.000, kt bs makan daging sepuasnya looohh..😍😍 trus ditambah lagi ada budae jjigae dan aneka minuman yg bs diambil sepuasnya juga.. hahahaha.. yang paling saya suka disini adalah samgyeopsalnya.. mau yang polos atau yang spicy keduanya enak.. udangnya pun fresh (kata mamiku, karena sy sih gak suka seafood, jd sy gak cicipin),, pokoknya kalau kamu pencinta daging, kamu layak datang ke sini. 😊 kamu bisa makan daging sepuasnya dengan rasa yang oke ditambah dengan service yang ramah n cepat tanggap. Dan yang buat sy makin heran adl ketika sy menanyakan kpd waitress brp lama durasi makannya, dia jawab tidak ada batasan waktu, bebas ambil sampai puas.. wow..😱kalau daya tampung perut sy besar, sy pasti akan nambah terus.. cuma sayangnya sy gak kuat makan banyak.. hahaha.. tp ada 1 menu yg menurut sy sih kurang enak yaitu japchae, rasanya manis doang.. jd klo mau cobain, cobain dikit aja yah, jangan banyak2, ntar nyesal loh.. haha.. Tteokkbokinya enak tuh sausnya.. gak terlalu pedas. Kalo gimbabnya sih soso lah.. intinya disini yang recomended adalah daging2nya, kalau memang niat makan daging sepuasnya yah datang kesini worth it lah. Dessert disini gak terlalu banyak jenisnya, kemarin cuma ada 1jenis buah, tteokk dipakein bubuk cinamon, ubi goreng, n jelly. Layak di coba lah ini bagi kalian pencinta daging..😁
@liemvivi
in InstagramJan 10, 2018
Michel Hidajat
0 photos4 reviewsMar 17, 2016
Good value dan enak
Makan all you can eat Korean BBQ dengan harga yang terjangkau. Tersedia pork meat pula.
@stevanyvany95
in InstagramJan 3, 2018
All the time favoriteπŸ˜‹
YUNITA YUNITA
0 photos7 reviewsSep 21, 2015
Ssikkek korean bbq all you can eat
Waktu beli lewat groupxx. Karena pembelinya banyak dr situ akhirnya kita harus waitinglist.. Omg banyak bgt yg dateng.. Jd kita antrii, makanan lumayan enak.. Tp cepet habis dagingnya krn byk yg booking jg T.T. Pelayanan oke bgt... Rapih bersih.. :)
@nikosetiawan89
in InstagramDec 23, 2017
Benny Hendrayastha
0 photos1 reviewsSep 16, 2015
ssikkek
this is a quite place and delicious one to eat.. not bad at all. I should update the price now IDR 185.000. overall i'll be back hehehe
@xtinewei
in InstagramNov 27, 2017

Featured in Articles

7 Deretan Restoran Korea di Mall of Indonesia Buat Penggila K-pop
6 Restoran All You Can Eat Buat Pesta Daging di Jakarta
Buka Puasa All-You-Can-Eat Tanpa Bikin Kantong Bolong? Tempat-Tempat ini Jawabannya!

Featured in Guides

GUIDE
Korean Restaurants
GUIDE
Korean BBQ
GUIDE
Enak & Hemat
GUIDE
All You Can Eat

Near Ssikkek Korean BBQ

Open in App