Qraved
Makan Enak! Ingat Qraved
Download
No. 1 Food App for Indonesia

Photos

Plaza Festival, Parkir Selatan, Jl. HR Rasuna Said Show Map >
021 52961475
Opening Hours
Mon - Sun 00:00 - 00:00 , undefined
Services
AC
Accept Credit Cards
Book Online
Open 24 hours
Parking Area
Take Away
Free Wifi
Halal
Smoking Area

Reviews of Lucky Cat Coffee

Load placeholder

Claudya Indriyani Elizabeth
645 photos270 reviewsDec 3, 2017
So yummy
Always ordered this pasta here. Sooo goood!
@eatandcapture
in InstagramJan 5, 2018
Breakfast for champs from @luckycatcoffeekitchen ✨A great start for the day. It’s FRIDAY! 😝 Have a good one #eatandcapture #jktfoodbang #jakarta #breakfast
Geni Putri
31 photos23 reviewsDec 3, 2017
Cafe yang cozy banget...
Kalian pada mau nongkrong bareng teman", nyari tempat santai buat beresin kerjaan di kantor yang numpuk,, sharing and meeting buat bahas wedding (curcol) ini tempat PALING TEPAT Suasana nya bikin betah,, dekorasi nya seger dan keren banget... Soal menu,, pilihan menu memang nggak terlalu banyak... mungkin karna ini tempat ya memang utk ngopi" dan santai" manja... kemaren gue pesen pasta nya,, hmmmm creamy bgt... Keseluruhan oke banget...
@ivanmarchius
in InstagramDec 14, 2017
Di suatu senja di sore itu... • • 📍: @luckycatcoffeekitchen , Plaza Festival, Jakarta Selatan
Wibowo Edi
13 photos9 reviewsSep 8, 2017
Nice atmosphere!
Very nice interior and good coffee too! Good place for outside work, fast internet, able to order food for breakfast, lunch and dinner.
@ivanmarchius
in InstagramOct 31, 2017
Another great afternoon...!!! • • 📍: @luckycatcoffeekitchen , Plaza Festival Kuningan, Jakarta Selatan
Icha Chandra
411 photos101 reviewsAug 15, 2017
Lucky Cat Coffee
akhirnya kesini juga, setelah sekian lama wacana doang mau kesini. pas pertama kali kesini, cm bs blg wow tempatnya bagus, cantik, cozy, dll tp sayangnya agak bau rokok, krn non smoking dan smoking room dijadiin 1 sepertinya, tp mereka punya hexos kok. krn kesini cm mau ngopi2 cantik. jd kita cm beli coffee dan cake aja, tp enak, jd selaras sm tempatnya, bawaannya gak mau pulang, hehe
+ 4
@titi.tjong
in InstagramOct 13, 2017
Brunch👌
Intan Octafia
0 photos1 reviewsMay 20, 2017
Staff dont care about customers... bizarre no ?
The place is very nice but a bit disappointed that Foods and beverages are not always complete and or not ready the morning, Not really professional because this place claims for service 24hrs. Need improvement. Good luck :)

Featured in Articles

7 Spot Instagramable Buat Santai Sore di Jakarta Selatan Weekend Ini
5 Kafe Hits yang Bikin Para Jomblo Jakarta Bahagia
5 Spot Kejar Deadline dari Pagi sampai Pagi Lagi

Featured in Guides

GUIDE
Cafe
GUIDE
Family Restaurants

Near Lucky Cat Coffee

Open in App