Sign In

Search

24 reviews 114
Hours 00:00 - 24:00Open Now
Services
  • AC
  • Accept Credit Cards
  • Book Online
  • Open 24 hours
  • Parking Area
  • Sahur
  • Take Away
  • Delivery Service
  • Free Wifi
  • Halal
  • Outdoor Seats
  • Serves Alcohol
  • Smoking Area
  • VIP Room
Staff dont care about customers... bizarre no ?.The place is very nice but a bit disappointed that Foods and beverages are not always complete and or not ready the morning, Not really professional because this place claims for service 24hrs. Need improvement. Good luck :)
Good Vibe, lovely Place and worthy price..I visit this place with my frienda, and the staff here is really helpful. They provide us with a place for.9 people right in the middle of the caffe. the lighting and caffe decoration is so beautifull, and this place so 'instagramable'. For the food is really delicious and worth the price, i like the avocado and mushroom toast there. And the best thing is, we can choose the coffe the strong one or soft one. i really love it.
2 Likes
@eatineraryid
@eatineraryid
in Instagram
Nutella Latte and Seasalt Latte at @luckycatcoffeekitchen. We were expecting these to be coffee drinks from the name but turns out they were not. Nonetheless, these are pretty good, refreshing drinks 🍹 #luckycatcoffeekitchen #latte #nutella #luckycat #plazafestival #eatineraryid
Love The Concept.Very high traffic of costumer, be patience to wait your order. Their espresso is delightful.
1 Likes
24hours cafe!.Finally tried this hippiest cafe in Jakarta, a lot of friends already tried this cafe so My friend and I decided to go here after office and I thought that the place are huge but its quite small and comfy. They have table, sofa and also bar table. We tried Salmon and Black Olive Pasta, Peach tea, Strawberry Cheesecake and Pannacota. Taste of the pasta kinda new for me, lil bit salty savory from the olive and sour from tomato, the salmon was overcook but I really enjoyed it. Pannacota is a must!... Read more
+9
7 Likes
Menu KURANG VARIANT.Tempatnya c cozy bgt, Wi-Fi ok & rasanya enak semua. Kmaren pas kesini pesen Caesar Salad & yg 1 lagi lupa apa yg rasanya Cheese bgt. SAYANGNYA varian menu kurang & itu2 aj, jadinya bosen pas ud 2x kesini
3 Likes
The best coffee shop in kuningan.salah satu coffee shop yang buka 24 jam dijakarta, dengan interior yang mengagumkan, waktu itu kesini jam 2 pagi dan masih rame, saat itu pesen espresso sama chicken wings, untuk espressonya si standart ya, tapi si emang tempatnya bikin betah untuk lama disana, dan yang penting wifinya si yang juara.
4 Likes
Cute place, good food.Tempatnya lucu buat foto-foto. Ada pohon di dalam ruangan. Meja lumayan banyak di kedua lantainya, tapi tetep susah cari meja karena rame banget. Cappuccino-nya biasa. Kalo mau makan jangan sampe ga pesen Pan Seared Salmon ya, enak banget deh ga bohong.
1 Likes
Nice place but...Menu pilihan gak terlalu banyak dan rasanya juga agak standard. Tempatnya lucu apalagi buat foto-foto tapi ramee banget! buat ngobrol pun susah. Pelayannya juga sedikit dan karena kita duduk di atas, sebentar2 kita harus agak menyingkir karena tempatnya sempit.
4 Likes
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/03/22/eatandtreats_22_3_2017_14_3_25-640x427-t.jpg
Awas, Kelezatan 9 Cheesecake Legit Ini Bisa Buatmu Terbang ke Langit!
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/03/06/kanawa_coffee_6_3_2017_11_16_1-640x427-t.jpg
8 Coffee Shop di Jakarta yang Buka 24 Jam
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/02/08/cake_cover_kevin_2-640x426-t.jpg
6 Kue Cokelat Menggoda Untuk Hari Valentine
Featured in guides
See all guides

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall