Qraved
Makan Enak! Ingat Qraved
Download
No. 1 Food App for Indonesia
21 reviews
Hours 07:00 - 21:00Closed

Photos

Jl. Dharmawangsa Raya No. 4 Show Map >
Opening Hours
Mon - Sun 07:00 - 21:00 , undefined
Services
Parking Area
Power Plug
Take Away
Free Wifi
Outdoor Seats
Smoking Area

Reviews of Butfirst

Load placeholder

Chike Wibowo
0 photos1 reviewsJun 25, 2017
Parking issue
Went there on Malam Takbiran around 8pm. Its funny how the parking guy asked for vallet fee though there was an empty spot on the parking lot!! Actually the cafe is fine both in food and price range, but i wont bother myself for another visit there. When i put some comment on their IG, they're even deleted it 😂😂
@ankiyusantiana
in InstagramAug 29, 2017
Ga ada menu makanan berat 😅 alias nasi, alhasil pulang dari sini langsung nyari nasi goreng 😆☺️ . . #food #foodies #foodlover #foodstagram #iphoneonly #flatlay #foodporn
Anindya Bierlee
124 photos40 reviewsFeb 18, 2017
Good Ambience For Coffee
Coffee shop ini enak banget! Apalagi pas ke sini hujan gitu rintik2, jadi suasananya adem enak gitu. Iseng nyobain ice chocolatenya turns out jadi ice chocolate favorit karena ngga terlalu manis ditambah mugnya yang super gemes. Untuk coffeenya juga enak dan pas. Tapi..... yang harus banget itu roti2annya, pas masih hangat nambah coffee time kamu jadi perfect deh!
@viraprisandi
in InstagramAug 23, 2017
We are torn between nostalgia for the familiar and an urge for the foreign and strange. As often as not, we are homesick most for the places we have never known. By Carson McCullers - Heart is a Lonely Hunter
Adlan Syahmi
26 photos13 reviewsJan 14, 2017
Ice capuchinno
Buat lo yang doyan ngopi dan hobby foto2 ala ala kekinian, coffee shop but first cocok buat jadi pilihan. Kopinya yang enak dengan citarasa jepang ditambah suasana tempat yang kecil tapi suasana yang homie banget.
@friskadita
in InstagramAug 22, 2017
Wajib punya foto dari depan begini 💙
aulia siagian
27 photos20 reviewsJan 14, 2017
nice place, love the ice cappucino
the ambience is very calm and the ice cappucino taste very good! surely going to come here more often
@qraved
in InstagramApr 3, 2017
Ayooo bentar lagi jam kerja nih!! Masih ngantuk yah??? Ngopi dulu deh yuk biar segerrrr 😳 -- Taken by @dianalestaridee / Butfirst Coffee • • • • • #eeeeeeats #tastespotting #foodgawker #food #instafood #feedfeed #buzzfeedfood #buzzfeast #starvingtime #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodie #food #qraved #lifeistasty #jktfood
Vania Sanjaya
28 photos5 reviewsJan 7, 2017
But First Coffee - Dharmawangsa
Vintage design and nice vibes for chillin out with your mate. Review : Wifi ✔️ AC ✔️ Smoking Area ✔️ Card/Cash ✔️ Tried their signature drink, cappucino with the view .....
@coolinary
in InstagramApr 2, 2017
"Piccolo" 💸 (IDR 28K) 📍@butfirstcoffeeshop • • • • • #eeeeeeats #tastespotting #foodgawker #food #instafood #feedfeed #buzzfeedfood #buzzfeast #starvingtime #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodie #food #qraved #lifeistasty #jktfood

Featured in Articles

5 Spot Ngopi Santai Serasa di Rumah Sendiri
5 Tempat Ngopi Buat "Kabur" Kerja di Hari Kejepit
7 Tempat Ngopi Yang Bisa Bikin Kamu Hits di Media Sosial

Featured in Guides

GUIDE
Cafe

Near Butfirst

Open in App