Sign In

Search

16 reviews 28
Hours 07:00 - 21:00Open Now
Services
  • Parking Area
  • Power Plug
  • Take Away
  • Free Wifi
  • Outdoor Seats
  • Smoking Area
Parking issue.Went there on Malam Takbiran around 8pm. Its funny how the parking guy asked for vallet fee though there was an empty spot on the parking lot!! Actually the cafe is fine both in food and price range, but i wont bother myself for another visit there. When i put some comment on their IG, they're even deleted it 😂😂
@coolinary
@coolinary
in Instagram
@coolinary
@coolinary
in Instagram
Good Ambience For Coffee.Coffee shop ini enak banget! Apalagi pas ke sini hujan gitu rintik2, jadi suasananya adem enak gitu. Iseng nyobain ice chocolatenya turns out jadi ice chocolate favorit karena ngga terlalu manis ditambah mugnya yang super gemes. Untuk coffeenya juga enak dan pas. Tapi..... yang harus banget itu roti2annya, pas masih hangat nambah coffee time kamu jadi perfect deh!
7 Likes
Ice capuchinno .Buat lo yang doyan ngopi dan hobby foto2 ala ala kekinian, coffee shop but first cocok buat jadi pilihan. Kopinya yang enak dengan citarasa jepang ditambah suasana tempat yang kecil tapi suasana yang homie banget.
3 Likes
nice place, love the ice cappucino.the ambience is very calm and the ice cappucino taste very good! surely going to come here more often
1 Likes
But First Coffee - Dharmawangsa.Vintage design and nice vibes for chillin out with your mate. Review : Wifi ✔️ AC ✔️ Smoking Area ✔️ Card/Cash ✔️ Tried their signature drink, cappucino with the view .....
2 Likes
the coffee is ok, though not exceptional, sitting area quute small in coffee section
the coffee is ok, though not exceptional, but the pastry is great! The sitting area quite small in coffee section
1 Likes
Kuy ah.Ayo ngopi di tempat sini,buat yg suka nongkrong,,ga salah kalo kalian nongkrong di sini..di jamin ga bakalan nyesel .
1 Likes
See all reviews
Featured in articles
See all articles
https://img.qraved.co/v2/image/data/2017/04/07/gordi.png-640x426-t.jpg
7 Tempat Ngopi Yang Bisa Bikin Kamu Hits di Media Sosial
https://img.qraved.co/v2/image/data/2016/12/08/14474202_139407729854673_4980315781473501184_n_1481180758755-640x640-t.jpg
7 Coffee Shop Yang Bisa Dikunjungi Saat Wi-Fi di Rumah Mati
https://img.qraved.co/v2/image/data/2016/10/17/screen_shot_2016_10_17_at_6_03_16_pm.png-t.jpg
9 Kuliner Asyik yang Cocok Kamu Nikmati Saat Kencan
Featured in guides
See all guides

Please choose how you wanna book ?

Book On AppsCall