Sign In

Search

Promo

2
13
24
2
11
1

Price

1
1
4
4
  • $
  • $$
  • $$$
  • $$$$

Cuisine

1.371
1.064
612
545
449

Area

1.519
730
669
515
467

Location

254
199
187
168
158

Landmark/Mall

52
50
49
47
42

Features

4.549
3.778
3.525
3.511
2.851

Payment

3.893
3.871
3.425
3.418
455

4549 Restaurants in Jakarta

    Sort by:
    Cafe PistosSenopati
    1 Review
    Jl. Gunawarman No. 67
    CuisinesDesserts
    Price100K - 200K
    Open08:00 - 21:00
    Fellexandro Ruby3.0

    An unusual cafe in Gunawarman. I was curious the first time because I was on a sandwich safari trip with a few friends. Turns out this place occupies a small corner inside a jewelry and accessories shop. What an odd way to put a cafe. But I suppose there's nothing wrong in trying your luck. I wasn't very lucky that day I guess. Two of our orders: Sandwich w/ Salmon & Wasabi, and Tuna Sandwich came out relatively plain and unflattering. I couldn't taste the wasabi, nothing, absolutely not a single spicy kick into my nose. What a shame. And for the Tuna as well. If I may add, the bread look partially grilled but I don't get the crunch that I looked for. I can probably conclude it as a failed attempt in searching for the perfect sandwich. That's not even the worst part. The price? At IDR 59-70K a piece, it is really not a bargain and at the edge of being a rip off. I have no idea what Pistos means but we surely leave the place pissed off. If it weren't for the lovely design and ambience to sit and chat, we would've probably leave even earlier.

    + more
    MenuBook Now
    Sleepyhead CoffeeSenopati
    3 Reviews
    Jl. Gunawarman No. 63
    CuisinesCoffee & Tea
    PriceBelow 100K
    Open08:00 - 20:00
    Howdy Ody5.0

    Hola, Sleepyhead! This place will wake you up from your dream because this homey coffeeshop has good taste of coffee. Lokasinya di Senopati area, tepatnya di depan Turkuaz Senopati. Pelan-pelan jalannya biar gak kelewatan. Tempatnya kayak di pelataran rumah gitu yang nyaman dan gak panas walaupun di outdoor. Soal rasa, sama seperti yang lain; pas! Indoor areanya juga nyaman, kayak di ruang tamu rumah minimalis. Patut dicoba karena harga Cappucino dan Flat Whitenya cuma 35k per cup~

    + more
    MenuBook Now
    PhinisiSenopati
    0 Review
    Jl. Gunawarman No. 75
    CuisinesMakassar
    Price100K - 200K
    Open10:00 - 22:00
    0.0

    MenuBook Now
    TurkuazSenopati
    7 Reviews
    Jl. Gunawarman No. 32
    CuisinesTurkish
    Price200K - 300K
    Open11:30 - 22:00
    Adrian Li4.0

    Came for a midweek dinner and the restaurant was packed. Ordered several starter mezzes all came with freshly heated up pitas that went perfectly with the hoummous. Does not sell wine so byob or order from Le Quartier which is next door. Meats were cooked perfectly also.

    + more
    MenuBook Now
    Le QuartierSenopati
    26 Reviews
    Jl. Gunawarman No. 34
    CuisinesFrench
    Price200K - 300K
    Open07:00 - 22:00
    Aliza Sofi5.0

    I've been here many times and I always leave the restaurant satisfied. Recently went again and had the Grilled Osyters and the Duo of Lamb Chops with Cabernet Wine Jus as the accompanying sauce. Oysters were really fresh and nicely grilled. I requested for the doneness of the lamb chops to be medium. The lamb was succulent and perfect. The Cabernet Wine Jus really complemented the lamb. It also came with a whole bulb of roasted garlic...perfection!

    + more
    MenuBook Now
    Namaaz DiningSenopati
    2 Reviews
    Jl. Gunawarman No. 42
    CuisinesIndonesian
    PriceStart from 300K
    Open18:30 - 22:00
    Fonny Felicya4.0

    Suka moment pas menu glow in the dark, buat rasa d antara 17 menu plg suka yg saos sambel šŸ˜ Ini aq share bbrp foto nya

    + more
    MenuBook Now
    Fitzroy GastrobarSenopati
    20 Reviews
    Jl. Gunawarman No. 30
    CuisinesAsian
    Price100K - 200K
    Open12:00 - 01:00
    Erika Patricia4.0

    Quality of food : Excellent Atmosphere : Good Value for price paid : Good Cleanness of the place : Excellent Promptness of service : Good Employee Friendliness : Good Menu variety : Good Seating : Excellent

    + more
    MenuBook Now
    Fat Noodle & BarSenopati
    0 Review
    Jl. Gunawarman No. 61
    CuisinesThai
    Price100K - 200K
    Open11:00 - 22:00
    0.0

    MenuBook Now
    Wok a DaySenopati
    0 Review
    Sixty Two Coffee, Jl. Cipayung 2 No. 19
    CuisinesAsian
    PriceBelow 100K
    Open11:00 - 21:00
    0.0

    MenuBook Now
    Sixty Two CoffeeSenopati
    0 Review
    Jl. Cipayung 2 No. 19
    CuisinesCoffee & Tea
    PriceBelow 100K
    Open11:00 - 21:00
    0.0

    MenuBook Now
    Holy SmokesSenopati
    3 Reviews
    Jl. Wolter Monginsidi No. 27
    CuisinesAmerican
    Price200K - 300K
    Open11:30 - 22:00
    Foodietrooper Nathalia3.0

    It's full pack carnivore lunch! The Wagyu is quite cheap 120gr for IDR120K or if you pay IDR155K theb you will get 2 additional side dishes. The smokiness totally live up to its name!

    + more
    MenuBook Now
    The Holy CrabSenopati
    3 Reviews
    Jl. Gunawarman No. 55
    CuisinesSeafood
    Price100K - 200K
    Open11:30 - 22:00
    Eddy Lew5.0

    Just bring my guest on last staruday, 11 Feb 2017. We order Mud crad and King alaska. My guest's comments that the taste is not so much different and he prefer the local one (Long live local food! ). Cajun fries is fantastic. Onion ring have big size and big portion. Could not finish it. We order all desert and i think all are good tastes. Overall, I think good food, good ambience and good services. Prices shoudl be considered lower a little bit to grab bigger volume. The waiter give fast response, kind and professional too when helping us to open the Alaska crab. Holy Crab!

    + more
    MenuBook Now
    Chief CoffeeSenopati
    5 Reviews
    Jl. Ciragil 1 No. 11
    CuisinesCoffee & Tea
    PriceBelow 100K
    Open07:00 - 20:00
    Agatha Darmawan5.0

    A cup of hot latte and waffle! Cozy place, still my favorite.

    + more
    MenuBook Now
    Dapoer CiragilSenopati
    26 Reviews
    Jl. Ciragil 1 No. 21
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open07:00 - 21:00
    Bangkit Pratama3.0

    coba buat nyari cemilan yg seger", akhirnya mampir ksini, pesen pempek rasanya ya lumayan..menunya bervariatif jd bisa pilih sesuai selera kamu..klo kamu yg doyan soto disini banyak pilihannya..untuk tempat nice & cozy.

    + more
    MenuBook Now
    That's Life CoffeeSenopati
    16 Reviews
    Jl. Gunawarman No. 24
    CuisinesCoffee & Tea
    PriceBelow 100K
    Open14:00 - 23:00
    Dwi Putri Martania4.0

    it costed us around 160.000 rupiah to eat 2 apple pies and some fancy drinks. There were 3 of us that night and were so amazed by how small the place is. it's definitely a home turns into a cafe, it's cozy, cheap... worth to try for.

    + more
    MenuBook Now
    Kambing Bakar CairoSenopati
    53 Reviews
    Jl. Wolter Monginsidi No. 39
    CuisinesArab
    PriceBelow 100K
    Open11:00 - 22:00
    0.0

    MenuBook Now
    Soto Ayam Ambengan Pak Sadi (ASLI)Senopati
    0 Review
    Jl. Wolter Monginsidi No. 28
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open08:00 - 21:30
    0.0

    MenuBook Now
    Born GaSenopati
    9 Reviews
    Jl. Wolter Monginsidi No. 24
    CuisinesKorean
    Price100K - 200K
    Open11:30 - 22:00
    MaRia Magdalena5.0

    Pelayanannya ok, suasananya ok, makanannya jg the best! #QravedThis

    + more
    MenuBook Now
    Ayam Tulang Lunak Hayam WurukSenopati
    1 Review
    Jl. Gunawarman No. 47
    CuisinesIndonesian
    PriceBelow 100K
    Open10:00 - 22:00
    Verdi Danutirto4.0

    Ayam Goreng mungkin merupakan makanan yang paling mudah kita temui di mana-mana, salah satu restaurant yang menyajikan ayam goreng yang special adalah ayam goreng tulang lunak hayam wuruk, mungkin nama tempat yang satu ini bukanlah sebuah tempat baru lagi di telinga kita, apalagi sekarang ini ayam tulang lunak hayam wuruk sudah punya banyak cabang.. Ayam Tulang Lunak Hayam Wuruk memang terkenal dengan rasanya yang enak dan juga menu makanan yang beragam serta enak juga, mereka punya banyak menu spesial yang bisa kita cicipi, tidak hanya ayam mereka juga menjual ikan, salah satu menu ikan favoritnya adalah bandeng presto yang diselimuti oleh banyak kremesan, varian menu mereka memang banyak ya.. Ayam Tulang Lunak Hayam Wuruk juga selalu terletak di lokasi yang strategis dan mudah dicari, salah satunya yang di Senopati ini, tempatnya cukup besar juga dengan area makan yang pastinya bersih dengan pelayanan yang cukup baik, saya waktu itu ke sini makan bersama pacar saya, soalnya dia memang suka makan ayam telur asin disini hehe, so inilah dia beberapa menu favorit kami.. Ayam Goreng Telur Asin (IDR 19.000) Saya dan pacar saya memang sangat menyukai ayam goreng telur asin ini, karena jarang juga ya yang menjual ayam goreng telur asin, disini ayamnya pastinya ayam tulang lunak yaa, ayam ini digoreng dengan cukup garing, dengan rasa yang pastinya enak, apalagi bisa dimakan sampai ke tulangnya, jadi gak perlu makan ayam pake tanag nih, apalagi saos telur asinnya juga luar biasa enak nyam nyam nyam Ayam Goreng Telur Asin Crispy (IDR 19.000) menu berikutnya adalah ayam goreng telur asin crispy, jadi disini ayamnya dilumuri oleh tepung yang cukup tebal, nah tepungnya ini yang dibuat dari telur asin dengan rasa yang crispy sekali, dtepungnya ini terasa sekali telur asinnya, rasanya enak sekali yaa, ayamnya ini enak pastinya, mantap banget, apalagi sambalnya juga enak sekali !! Orak Arik Jagung (IDR 7.500) untuk menu pelengkapnya kami biasa memesan, orak arik jagung, jadi isinya adalah telur orak arik dengan jagung manis dan juga wortel dan buncis, rasanya sangat special nih ya, cukup gurih dan cocok sekali sebagai teman menikmati ayam goreng yang special disini

    + more
    MenuBook Now
    Hurricane's GrillSenopati
    9 Reviews
    Jl. Gunawarman No. 20
    CuisinesGrill
    PriceStart from 300K
    Open11:00 - 22:00
    Anindhya Gustiari5.0

    Nitip burger nya si hurricane yg katanya baru ini double decker lalala ini tadi even persentasinya udah gak sebagus seharusnya tp rasanya msh super endol!!!!! Highly recommended

    + more
    MenuBook Now

    Special Promo for You

    Discount 25% with UOB Card128 Days LeftIn Restaurant Promotion
    Buy 3 Get 4 for BCA Credit Card Holder6 Days LeftBuy 1 Get 1

    Download The App!

    Copyright 2017 Qraved.AboutFAQTermsPrivacy PolicyQraved RewardsJobsGuidelines & PoliciesContact UsSitemapQraved Journal